Post by cessrohajadi on Feb 6, 2022 18:03:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Space Flight - Epic Alien War, Planet defender: stop the invaders in spaceship simulator ... Beach Fantasy - A Fancy Dress up & Makeover Game for Girls.
Lieliska spēle ir pagājuši 8 mēneši, kopš izstrādātājs ir ieviesis jaunu līmeni. Man tagad ir garlaicīgi spēle.
Spēle man uzbrūk. Kad tas notiek, es zaudēju degvielas enerģiju, tas ir tik nomākta.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkada neh
lejupielādējiet populārāko Arkādes Spēles spēli android ierīcēm, bezmaksas un piedāvāto ... Hanuman the ultimate game ... Airplane Chefs - Cooking Game.
Jautri spēlējama spēle, taču dārgakmeņus ir grūti atrast, un pēc kāda laika nav iespējams izbaudīt spēli bez naudas tērēšanas.
Es izbaudu spēli, taču šķiet, ka tas palielinās to reižu skaitu, kad tā izslēdzas un pēc tam mani izslēdz no spēlēm, tas nozīmē, ka es zaudēju 10 degvielu par pilnīgi neko, tas notiek ar mani 3 reizes pēc kārtas vakar, kad es pieslēdzos un tad sāciet spēlēt spēli, un tas tiek pārtraukts dažu sekunžu laikā. Ja to, lūdzu, varētu labot, tas būtu lieliski, mums jau ir ierobežots degvielas patēriņš, un tad zaudēt papildu degvielu spēles problēmas dēļ ir ļoti nomākta.
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade trtr
Šī ir laba spēle, taču ir pārāk grūti nopelnīt pieprasīto dārgakmeņu daudzumu. Turklāt man vienkārši bija jāatinstalē spēle, jo tā nokļuva vietā, kur es nevarēju pieskarties vienumiem, ko iegādāties. Tāpēc tagad esmu zaudējis tos punktus un dārgakmeņus, kas man bija, lai pārinstalētu šo spēli. Ja tas atkārtosies, es neatgriezeniski atinstalēšu.
Esmu spēlējis šo spēli diezgan ilgu laiku un iztērējis diezgan daudz naudas, kas man ir labi, jo man patīk spēlēt. Bet tas, kas mani ļoti nomāc, ir tas, ka, kad es kaut ko jaunināju ar dārgakmeņiem, izejiet no spēles, atveriet to vēlreiz nākamreiz, lietas, kuras es jaunināju, netika jauninātas, bet manas dārgakmeņi ir acīmredzami mazākas!!! Jūtos tik apkrāpta!!! Tas notika jau 3 reizes!! Lūdzu, dariet kaut ko lietas labā!
Tas ir lieliski, bet noteikti ir nepieciešami dimanti, lai tiktu cauri
Degvielas uzpilde prasa pārāk ilgu laiku. Vajadzētu būt vairāk sludinājumu, lai ātrāk uzpildītu degvielu, kā arī saīsinātu tam nepieciešamo laiku. Ēdienu gatavošanas drudzis uzvarēja šajā aspektā, ka varat vienkārši brīvi spēlēt, gaidot dārgakmeņus, lai iegūtu jauninājumus.
Man patīk šī spēle, bet degvielas uzpilde prasa daudz laika! Padariet to 10 degvielas uz 12 minūtēm 🙄
Šī spēle būtu 5, ja enerģija būtu vieglāka. Es vienkārši gribu spēlēt un nevaru, jo man jāgaida. Šķiet, ka izdevīgāk būtu atbrīvoties no enerģijas nepieciešamības jēdziena.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter แอ็กชัน izpz
Airplane Chefs: Cooking Game Arcade gsg
Sākumā tam piešķīra piecas zvaigznes, bet nomainīja to uz divu iemeslu dēļ. 1. jums vajadzētu būt iespējai turpināt uzkrāties gāzes pat pēc tam, kad esat sasniedzis 50. 2. Ir jābūt iespējai izslēgt mūziku, bet saglabāt pārējās skaņas (piemēram, zvana, kad kaut kas tiek darīts)
Bija tas dažas spēles, tika reklamēts citā līdzīgā spēlē. Līdz šim viss ir kārtībā, bet šodien es sāku saņemt papildinājumus gandrīz pēc katra līmeņa. Tas nebūtu kaitinoši, ja jūs arī neparādītu, ka attīstība būs ļoti saistīta ar to, cik daudz naudas esat gatavs tam tērēt.
Šī spēle ir jautra un aizraujoša, taču tā visu laiku avarē. Kad tas spēles laikā avarē, jūs zaudējat enerģiju, ko izmantojāt tā dēļ. Arī enerģijas atjaunošanai ir nepieciešams MŪŽĪGI. Lielākajai daļai spēļu ir nepieciešama tikai stunda, lai iegūtu pilnu jaudu, bet šajā gadījumā ir nepieciešamas vismaz 7 stundas, lai pilnībā uzlādētu (50). Man patīk spēle, un, kā jau teicu, tā noteikti ir jautra, taču šīs problēmas ir jāatrisina vai vismaz jāatlīdzina zaudētā enerģija, kad tā avarē.
Spēle ir ļoti jautra, bet degviela ir kaitinoša. Jums nevajadzētu tik ilgi gaidīt, lai spēlētu spēli. Arī jauninot to nevajadzētu ļaut jums maksāt tikai ar dimantiem, un kāda jēga ir mēģināt iegūt skaidru naudu? Jebkurā gadījumā tā ir lieliska spēle, taču dažas lietas ir pārāk sarežģītas bez iemesla, tāpēc es vēlos dzēst lietotni.
Jautrība; Tomēr es piešķiru tai 3 zvaigznes, jo ir pagājis vairāk nekā mēnesis, kopš esmu pabeidzis atvērtās lidostas, un joprojām ir 4, kas tiek būvēti. Esmu pat iztērējis pietiekami daudz naudas, lai iegādātos dārgakmeņus, jo, lai gan tās dod jums daudz monētu, tāpat kā visās spēlēs “Saņem naudu”, tās nepadara tik vienkāršu dārgakmeņu pelnīšanu. Tāpēc es nepiešķiru tai 5 zvaigznes, kamēr nav veiktas izmaiņas, atverot atlikušās lidostas, UN neļaus vieglāk nopelnīt dārgakmeņus. Citādi spēle ir jautra lol
Ja neskaita to, ka spēle nemitīgi apstājas.... Man ļoti patika šī spēle sākumā, bet tu skrien pārāk ātri ieliet degvielu, pat ja uzvar, degviela tiek izmantota un nav iespējas papildināt ar reklāmām utt. Lai gan 3 startēšana ir viens no progresa veidiem, jūs nevarat iegūt 3 startus bez jaunināšanas, un jaunināšanai ir nepieciešami dārgakmeņi, kurus ir pārāk grūti iegūt. Neieteiktu tērēt atmiņu šai spēlei, kamēr tā nav uzlabota
Tas ir izaicinoši un grūti. Protams, par spēli ir vēl viena samaksa, jo jums būs nepieciešamas monētas un dārgakmeņi, lai visi šie jauninājumi varētu pārvarēt grūtākus līmeņus. Bet kopumā spēle ir ļoti aizraujoša un jautra. Izbaudīju savu laiku, spēlējot to
Airplane Chefs - Cooking Game Аркады ssjd
Jūs nevarat spēlēt bez 10 degvielas, un ir vajadzīgas stundas, līdz jums ir 10 degvielas.
lejupielādēt X Survive: Building Sandbox apk jaunāko versiju 1.53 no free square games Android ierīcēm. Atbrīvojiet radošo izdzīvošanas spēku!.
Airplane Chefs: Cooking Game Arcade sfh
Būtu pārsteidzoši, ja mēs varētu tikai pieskarties visam un vilkt paplāti līdz pasažierim. Ja vienumu jāvelk apkārt, katra ekrāna vienuma pieskāriena zona ir pārāk maza pat cilvēkiem ar smalkiem pirkstiem. Vajag vairākus mēģinājumus beidzot paķert to tīrradņu partiju un tad pasažieris jau atteicās no ēšanas. Ļoti kaitinoši.
Airplane Chefs - Cooking Game Árkádjátékok uvmr
<5qjKNWG:5qjKNWG:5qjKNWG> <5qjKNWG:5qjKNWG ...
Vispirms spēle bija jauka. Bet tad, kad es sāku gatavot, klienti kļuva pārāk izsalkuši un dusmīgi! Tagad nevar spēlēt pēc 11. līmeņa. Sāka arī salst.
News Roldanillo ngov - RSS
Es dotu 5 zvaigznes, bet laiks, lai iegūtu vairāk degvielas atkārtojumam, ir patiešām garš. Un ir nepieciešams ilgs laiks, lai nopelnītu pietiekami daudz dārgakmeņu, lai uzlabotu preces.
Mīlu šo spēli! Godīgi sakot, jāgaida, kamēr degviela pārlādēsies, ir patīkams pārtraukums, pretējā gadījumā es visu dienu spēlētu un neko citu nedarītu. Ļoti aizraujoša un patīkama! Rediģēt: Pēc spēles spēlēšanas apmēram mēnesi es sapratu, ka degvielas lieta nav jautra. Būtu jauki vienkārši spēlēt neierobežotu skaitu veco līmeņu un nopelnīt monētas, lai jums būtu pietiekami daudz monētu jauninājumiem, lai izietu jaunus līmeņus.
Šī būtu bijusi forša spēle, ja man tā nebūtu jāspēlē tikai piecas reizes, tad man beigtos degviela un būtu jāgaida mūžība, lai uzpildītu. Man ir vajadzīgas 10 degvielas, lai spēlētu vienu līmeni, bet degviela tiek uzpildīta tikai 1 reizi katrās 20 minūtēs, un jums ir tikai 50 degvielu ierobežojums. Turklāt dažus līmeņus ir tik grūti pabeigt, tāpēc, ja vēlaties turpināt spēlēt šo spēli, jums jāturpina tērēt naudu, lai iegādātos dārgakmeņus. Es tam piešķīru 2 zvaigznes, jo grafika ir laba. Bet spēle ir 😡😡😡
Jūsu serveris lielākoties nedarbojas. Tad jūs esat padarījis dārgakmeņus un degvielu ārkārtīgi grūti iegūstamu. Ka kļūst grūti spēlēt nākamo līmeni bez degvielas.
Es labprāt šai spēlei piešķirtu 3,5, jo tā ir tik lieliska spēle, tāpēc domāju, ka derēs 4. Skumji, ka es pazaudēju degvielu katru reizi, kad rodas neliela tīkla kļūme. Tikpat skumji, ka tvertnei ir nepieciešams tik daudz laika, lai tā būtu pilna. Vēl viena bēdīga lieta ir tā, ka jauninājumi ir tik lēni, jo šobrīd esmu pabeidzis visas pieejamās vietas. Neatkarīgi no tā, tā man ir gandrīz atkarība, izaicinoša un neparasta. Mīlu to.
Dragonica by RenRen Games - Jaunākā Versija Android ...
Mīlu šo spēli! Tas ir izaicinoši, bet iespējams. Vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nesaņemat pietiekami daudz degvielas. Ir nepieciešams uz visiem laikiem, lai iegūtu 1 degvielu un 50 maksimālo krātuvi, ja vien neiegādāsieties vairāk. Tas ir mazliet smieklīgi, ja katrā līmenī ir 10 degvielas.